FAQ - frequently asked questions

1. Kako da se prijavim za uvodni kurs?

Za uvodni kurs konstruktivističke psihoterapije se možete prijaviti preko stranice Uvodni kurs – na dnu stranice postoji kontakt forma za prijavu.

2. Da li mogu da upišem edukaciju ako nisam psiholog?

Možete upisati Uvodni kurs, kao i nastaviti kasnije na Viši kurs, s tim da postoji propedevtika u nekoliko institucija koju morate završiti pre nego što dobijete sertifikat. Dakle, preporuka je da tokom pohađanja Višeg kursa položite i propedevtiku paralelno.

3. Da li mogu da završim edukaciju ako nisam iz Srbije?

Možete završiti edukaciju obzirom da je sve prilagođeno online formatu, te edukacije i konferencije koje su uživo nisu obaveze za prisustvovanje.

4. Da li će mi se računati sati ukoliko sam već išao na ličnu psihoterapiju pre edukacije?

Ukoliko ste išli kod sertifikovanog konstruktivističkog terapeuta, da. Svakako ostaje na edukatorima škole da ocene koliko je još sati potrebno da skupite u odnosu na procenu koju prave zajedno sa Vama. Ukoliko ste išli kod sertifikovanog terapeuta drugog modaliteta, postoje drugi kriterijumi za procenu toga, te to zavisi od modaliteta u kojem je terapeut bio – procenu rade naši edukatori.

5. Da li mogu da upišem odmah Viši kurs?

Nažalost, Viši kurs mogu da upišu samo edukanti koji su već odslušali Uvodni kurs jer je to preduslov da biste dobro razumeli gradivo i kurikulum Višeg kursa.

 

Ukoliko pak imate još neko pitanje, budite slobodni da nam pišete.

Scroll to Top