PODKAST "KONSTRUKTIVISTIČKI KRUGOVI"

Naši edukatori (Milan Damjanac, Ana Rajković i Vladimir Miletić) su pokrenuli ovaj podkast sa ciljem da približe psihoterapiju, kao i modalitet konstruktivizma, svima koje interesuju ove teme, a nemaju prilike da čuju o istim od stručnjaka koji se bave psihoterapijskom praksom, edukacijom budućih terapeuta i supervizijom istih.

EPIZODE

Epizoda 4

Naši edukatori u ovoj epizodi pričaju o tome šta su to specifična pitanja koja pita psihoterapeut, ali ne i svi ostali.

Milan, Ana i Vlada u ovom razgovoru, kreću od naslova epizode i istražuju koja su to pitanja koja nećete čuti od drugih i, možda još važnije, koja su to pitanja koja kada se postave u terapiji dobijaju potpuno novi smisao.

Klikni na ikonicu za celu epizodu:

Epizoda 3

Naši edukatori u ovoj epizodi pričaju o tome kako se i kada može završiti psihoterapija.

Milan, Ana i Vlada dele svoja razmišljanja o tome šta znači kraj terapije i šta znači kad se terapija završi, ali se ipak, zapravo, ne završi? Na koliko različitih načina se može završiti terapijski proces?

Klikni na ikonicu za celu epizodu:

Epizoda 2

Milan, Ana i Vlada u ovoj epizodi dele svoja razmišljanja o psihoterapijskom procesu kao paralelnom građenju i razgrađivanju strukture.

Kroz primere iz prakse i lična iskustva, naši edukatori ilustruju meandrirajuću i pomalo neuhvatljivu prirodu psihoterapijskog procesa, iz tri različite i komplementarne konstruktivističke perspektive.

Klikni na ikonicu za celu epizodu:

Epizoda 1

Naši edukatori danas dele sa vama zašto su baš birali ovaj pravac psihoterapije, šta ih je privuklo, sa čim su se povezali kada su čitali ovu teoriju, koje tehnike su im bile korisne itd.

U našoj prvoj epizodi dele sa vama sa kojim aspektima konstruktivizma su se povezali, kako su se zaljubili u ovaj pravac i šta ih drži u istom i dan danas.

Klikni na ikonicu za celu epizodu:

Scroll to Top